Universally applicable IT project management tips&tricks

Izgradnja liderske karijere: Lekcije iz prve ruke

O izgradnji liderske karijere slušat ćemo iz 3 različite, inspirativne priče koje su dosta različite i donose nam različite uvide. Predavači neće pričati o teoriji i definicijama liderstva, ali će njihova iskustva potvrditi određene hipoteze.

Kroz radionicu, eksterni predavač će se se kroz temu situacionog rukovođenja fokusirati na vještine rukovođenja i anagažovati učesnike na promišljanje i rad.

Informacije o masterclass-u

Predavač:
Nelt
Lokacija:
Istočno Sarajevo
Datum i vrijeme:
28. februar. 2024.
Modul:
Lični razvoj
Za koga:
Samo za polaznike Leader roots program
Mirsad Bektašević, NELT

Mirsad Bektašević menadžer i lider sa višegodišnjim radnim iskustvom u sektoru distribucije na različitim pozicijama koje su uključivale rukovođenje timom, organizacijom i liderima. Bogato radno iskustvo, utjecaj na najveći sektor u kompaniji Nelt, distibuciju, ali i uspješno vođenje sektora logistike čini ga prepoznatljivim članom Nelt menadžment tima.

Dragana Kajkut, NELT

Dragana Kajkut svoje prve korake u karijeri pravi u kompaniji Nelt i nakon skoro 12 godina, promjenila je najviše sektora u kompniji i najviše pozicija i odlično se snašla na svakoj od njih. Iako je i ranije vodila timove, njen najveći uspjeh se odnosi na preuzimanje vođenja sektora finansija za Nelt BiH od početka ove godine.

Edin Karahmet, NELT

Edin Karahmet, menadžer sa više od 20 godina iskustva u internacionalnom okruženju i duhanskoj industriji u sektoru prodaje. Sa velikom hrabrošću da se upusti u nešto potpuno novo, prošle godine pridružio se Neltu na poziciji menadžera logistike i bit će posebno zanimljivo slušati njegovo iskustvo o liderstvu u potpuno drugačijim industrijama i okruženju.

Naida Pervan

Naida Pervan je poduzetnica, osnivačica Unlock kompanije, organizacijska psihologinja, trenerica ličnog i profesionalnog razvoja, HR konsultantica i AOEC coach s 10+ godina iskustva u traganju za autentičnim potencijalima pojedinaca, timova i organizacija pri kreiranju privatnih i poslovnih rezultata.

Share: