Zašto biste trebali biti dio Leader Roots platforme?

Posted by: site.admin 23/01/2022 No Comments

Liderstvo je vještina koja može biti naučena. Predavanja i lekcije imaju za cilj promijeniti način razmišljanja svakog pojedinca tako da razmišlja kao leader, a ne menadžer.

Benefiti za svakog polaznika, mladog lidera između 24 i 36 godina starosti, koji je od strane svoje kompanije prepoznat kao budući lider, su raznoliki ali svakako jako vrijedni. Ovaj program za cilj ima razviti liderske vještine, kreativno razmišljanje, organizacijske vještine i postaviti osnov za budući rast.

Najveći benefiti za polaznike su:

NETWORKING

Polaznici imaju veliku priliku da upoznaju i povežu se osobama sličnim sebi. Međusobno upoznavanje jedan je od najvećih benefita ovog programa, a AmCham BiH kao organizator će postaviti sve potrebne preduslove da se svi polaznici upoznaju tokom trajanja programa.

Pored formalnih prilika, postoji mogućnost organizacije neformalnih aktivnosti kako bi se polaznici što bolje upoznali i povezali.

ALUMNI MREŽA

Mladi lideri naše zemlje okupljeni jednim povodom, koji dijele istu viziju i vrijednosti, su najveće blago Leader Roots programa. Nakon završetka programa, svi polaznici će biti dio alumni mreže, mreže koja okuplja najjače mlade lidere.

NOVE VJEŠTINE

Polaznici će steći nove vještine, usvojiti nova znanja i steći neizmjerno važno iskustvo kada je riječ o leadershipu. Znanja i vještine će sticati kroz aktivno slušanje, motivacijske govore, rad sa predavačima koji posjeduju ogromno iskustvo u različitim industrijama, uvid u razne sfere poslovnog svijeta, sektore, industrije, prilike i izazove, timski rad i radionice.

PRISTUP PREDAVAČIMA

Polaznici će imati priliku čuti sjajne predavače, vrhunske stručnjake i lidere u svojim oblastima. Predavači i izvođači programa su istaknuti pojedinci, stručni i profesionalni lideri, menadžeri, voditelji timova ili konsultanti sa širokim iskustvom. AmCham BiH želi pružiti raznovrsnost i u pogledu predavača jer smatramo da jedino na taj način svim učesnicima možemo pružiti dovoljno kvalitetan program i odgovoriti na sva njihova pitanja i očekivanja. AmCham BiH če se kontiunuirano truditi da osigura najstručnije predavače iz svih oblasti.

RAZMJENA NAJBOLJIH PRAKSI

Druženje polaznika i predavača će donijeti razmjenu novih ideja i najboljih praksi. Ko zna, možda se tokom programa rode nove ideje i biznisi.

CERTIFIKAT

Svi polaznici će dobiti vrijedan certifikat po završetku programa.

Share: