Universally applicable IT project management tips&tricks

Svijet ASA Group

ASA Group je holding kompanija koja ima različite operativne sektore, uključujući osiguranje, nekretnine i druge industrije.

Informacije o modulu

Predavač:
ASA Group
Lokacija:
ASA Group sjedište
Datum i vrijeme:
12. oktobar, 2023.
Modul:
Leadership
Za koga:
Samo za polaznike Leader roots program

Eldin Hadžiselimović je vrhunski profesionalac sa velikim iskustvom u oblasti poslovnog upravljanja i strategije. Trenutno obavljajući funkciju generalnog direktora u ASA Holdingu (ASA Grupa) u Bosni i Hercegovini, Eldin je dao značajan doprinos rastu i uspjehu kompanije.

Sa više od 16 godina iskustva u ASA Holdingu, Eldin je bio na različitim pozicijama, pokazujući svoju svestranost i stručnost. Generalni je direktor ASA Holdinga od decembra 2007. godine, vodeći kompaniju svojim izuzetnim liderskim sposobnostima i strateškom vizijom. Pored svoje trenutne uloge, Eldin je također služio kao šef prodaje i izvršni direktor u ASA Holdingu, demonstrirajući svoju sposobnost da se ističe u različitim oblastima poslovanja.

Prije nego što se pridružio ASA Holdingu, Eldin je radio kao Country Key Account Manager u Kim TEC B-H i Coca Cola HBC B-H, gdje je imao ključnu ulogu u upravljanju ključnim klijentima i pokretanju rasta prodaje. Također je stekao dragocjeno iskustvo kao Inženjer u proizvodnji i održavanju u Bitumenki Sarajevo.

Eldinovo obrazovno stanje je jednako impresivno. Diplomirao je na Ekonomskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, kao i na Mašinskom fakultetu Univerziteta u Sarajevu.

Poznat po svojim izuzetnim pregovaračkim vještinama, stručnosti u poslovnom planiranju i strateškom razmišljanju, Eldin Hadžiselimović se etablirao kao cijenjeni lider u poslovnom svijetu. Njegova posvećenost, profesionalnost i sposobnost da postigne rezultate značajno su doprinijeli uspjehu ASA Holdinga i njegovih podružnica.

Share: