Authority Partners se pridružuje programu Leader Roots kao sponzor

Posted by: Leader Roots 04/04/2022 No Comments

Oduševljeni smo što možemo najaviti kompaniju Authority Partners kao prvog sponzora Leader Roots programa u organizaciji Američke trgovačke komore u BiH. Kao lider u IT rješenjima, Authority Partners će govoriti o upravljanju projektima i to na masterclass predavanju u oktobru, 2022. godine u okviru lekcije pod nazivom “Koje IT projekt menadžment trikove svaka industrija može koristiti?”.

Authority Partners je savršen primjer kompanije čije temeljne vrijednosti poput stabilnosti, društvene odgovornosti, izvrsnosti, konstantnog rasta I razvoja nisu samo misao – već preko 20 godina isporučuju IT rješenja kreirana od strane vrhunskih stručnjaka zahvaljujući istrajnosti I efikasnosti. Njihov poduzetnički duh I slijeđenje izazova ih je lansiralo među vodeće kompanije svog sektora, ali predstavilo I kao jednu od najuspješnijih kompanija u cijeloj Bosni I Hercegovini.

Vjerujemo da će Authority Partners na pravi način polaznike Leader Roots programa pripremiti za izazove na koje svaki menadžer mora biti spreman u zahtjevnom okruženju kakvo nosi poslovna zajednica. Radujemo se što polaznicima Leader Roots programa možemo ponuditi priliku da se upoznaju sa vrhunskim stučnjacima projektnog menadžmenta!

Share: