Coca-Cola HBC B-H Sarajevo novi sponzor Leader Roots programa

Posted by: Leader Roots 20/04/2022 No Comments

Čast nam je predstaviti Coca-Colu HBC B-H Sarajevo kao jednog od sponzora programa prvijenca „Leader Roots“, u organizaciji Američke trgovačke komore u BiH. U saradnji sa Coca-Colom HBC B-H Sarajevo predstavljamo program koji će pojedincima pružiti maksimalnu vrijednost i priliku da prisustvuju vrhunskim predavanjima od strane poslovnih lidera Bosne i Hercegovine. Istinski lideri se stvaraju kroz iskustvo i konstantnim ličnim usavršavanjem, a ovo je idealna prilika za sticanje novog znanja i vještina na putu do bolje verzije sebe.

Coca‑Cola HBC B-H Sarajevo godinama je jedan od najpoželjnijih poslodavaca u Bosni i Hercegovini te jedna od vodećih kompanija u području upravljanja ljudskim potencijalima. Doprinos razvoju poslovanja, zadovoljstvo kupaca i potrošača u svakom trenutku, kontinuirano širenje otvorenog i podsticajnog radnog okruženja, prakticiranje jednakih prava prema svim radnicima i njihova motiviranost predstavljaju odredišta koja vode ka prosperitetu u zajednici i prepoznatljivosti brenda.

Uz Coca-Colinu pomoć, AmCham BiH vjeruje da će uspješno sprovesti program koji će mladim liderima iz cijele BiH željnim izazova i znanja pružiti maksimalnu vrijednost i priliku da prisustvuju vrhunskim predavanjima poslovnih lidera Bosne i Hercegovine. Kontinuirano lično usavršavanje i iskustvo su put ka postajanju istinskog lidera, a ovaj Program predstavlja idealnu priliku za sticanje novih znanja i vještina.

Zajednička nam je želja pretvoriti ovaj program u prepoznatljiv brend koji će doprinijeti kreiranju novih vrijednosti poslovne zajednice u BiH!

Share: