Nelt kao sponzor Leader Roots programa

Posted by: Leader Roots 05/05/2022 No Comments

Leader Roots programu se pridružuje i Nelt – kompanija koja već 30 godina promoviše inovativnost i liderstvo u težnji da doprinese stvaranju boljeg okruženja za društvenu zajednicu, predstavit će primjere dobre poslovne prakse u okvirima različitih stilova rukovođenja ljudima, situacijama i projektima.

Nakon tri decenije razvoja, Nelt Grupa je postala sinonim za uspješan poslovni sistem. Tome su, doprinijeli zaposleni, ambasadori Neltovih vrijednosti, uz povjerenje i podršku partnera na svim tržištima na kojima kompanije Nelt Grupe posluju. Svoje poslovanje Grupa zasniva na principima etičnog, odgovornog i održivog poslovanja, nastojeći da doprinese razvoju lokalne i šire zajednice. Strateški gledano, oslanja se na tri stuba: distribuciju, logistiku i razvoj poslovanja na tržištima Afrike. Kroz isporuku visokokvalitetnih proizvoda, na najsigurniji i najbrži način Nelt poboljšava kvalitet života ljudi u na tržištima na kojima posluje u Jugoistočnoj Evropi i podsaharskoj Africi.

Leader Roots i Nelt učinit će zajednički korak sa učesnicima koji će savladati vještine, navike i dobre prakse ulaganja u zajednicu, filantropiju i vraćanju dobra zajednici.

Share: