Počinje druga godina programa Leader Roots: Putovanje obogaćenog učenja

Posted by: Leader Roots 16/08/2023 No Comments

Oduševljeni smo što možemo najaviti predstojeće pokretanje druge godine našeg dugo očekivanog programa Leader Roots. Nadovezujući se na veliki uspjeh naše prve godine, uzbuđeni smo što predstavljamo program koji je još sveobuhvatniji, dinamičniji i upečatljiviji.

Šta je novo u drugoj godini?

Dok se pripremamo za još jedno obogaćujuće putovanje, program smo uredili kako bismo učesnicima ponudili još dublje i raznovrsnije iskustvo učenja. Sa proširenim spektrom tema, interaktivnim sesijama i pronicljivim diskusijama, naš cilj je da mlade profesionalce opremimo vještinama i znanjima koja su im potrebna da napreduju kao budući lideri u poslovnoj zajednici.

Najvažniji događaji druge godine:

  • Različite teme: Naš odabrani izbor tema pokriva širok spektar tema ključnih za uspjeh liderstva. Od najsavremenijih industrijskih trendova do inovativnih strategija, naši stručni govornici će ući u oblasti koje su direktno relevantne za današnje poslovno okruženje koje se brzo menja.
  • Interaktivne radionice: Radionice će učesnicima pružiti praktično iskustvo u primjeni principa liderstva. Ove interaktivne sesije podstiču zajedničko učenje i razvoj vještina, povećavajući sposobnost učesnika da efikasno vode.
  • Uvid u industriju: Program će ponuditi ekskluzivne mogućnosti učesnicima da steknu uvid iz prve ruke u različite industrije kroz posjete kompanijama i razgovore iskusnih profesionalaca. Ova izloženost će proširiti njihove horizonte i pružiti vrijedne perspektive u različitim sektorima.
  • Umrežavanje: Razumijemo važnost umrežavanja u njegovanju smislenih veza. Kao takav, program će nastaviti da pruža široke mogućnosti umrežavanja, omogućavajući učesnicima da se povežu sa kolegama, mentorima i stručnjacima iz industrije.
  • Lični rast: Osim profesionalnog razvoja, Leader Roots naglašava lični rast. Vjerujemo da je holistički rast ključan da postanete istaknut lider. Kroz različite aktivnosti i diskusije učesnici će bolje razumjeti sebe i svoje stilove vođenja.

Uzbuđeni smo što možemo poželjeti dobrodošlicu novoj grupi ambicioznih mladih lidera u drugu godinu Leader Roots-a. Ovaj program nije samo sticanje znanja; radi se o sticanju vrijednih uvida, izgradnji trajnih odnosa i pripremi za budućnost izvrsnosti liderstva.

Pratite nas za više detalja o rasporedu programa, zvučnicima i registraciji.

Da li ste spremni da krenete na transformativno putovanje ka ovladavanju liderstvom? Pridružite nam se u drugoj godini Leader Roots i hajde da zajedno izgradimo svjetliju budućnost.

Za upite i ažuriranja posjetite našu web stranicu i pratite nas na društvenim mrežama.

#AmChamBiH #LeaderRoots2023

Share: