Predstavljamo Telemach BH kao Leader Roots sponzora

Posted by: Leader Roots 11/04/2022 No Comments

Američka trgovačka komora BiH ovog puta predstavlja Telemach BH kao jednog od sponzora programa „Leader Roots“, kao prvu platformu koja pruža priliku za edukaciju najboljiih radnika, menadžera, istaknutih pojedinaca i talenata i onih koji će voditi organizacije u budućnosti. Cijenimo što je naša članica prepoznala vrijednost ovog programa i što ćemo zajedno raditi na stvaranju bolje i prosperitetnije zajednice!

Telemach BH kao vodeći domaći provajder digitalne i analogne kablovske televizije, usluge širokopojasnog interneta u BiH, te najveći alternativni pružatelj usluge fiksne telefonije na području Bosne i Hercegovine sa inovativnim ponudama i naprednom tehnologijom, čini veliku razliku i prednost u odnosu na ostale operatere u Bosni i Hercegovini.

Sigurni smo da će Telemach BH pružiti odličnu podršku i saradnju kao kompanija koja želi napraviti veliku promjenu u poslovnom okruženju budućnosti i pružiti podršku u predstavljanju mladih, budućih lidera. Radujemo se saradnji i početku programa koji za cilj ima usavršavanje liderskih osobina budućih vođa!

Share: