Vienna osiguranje i Leader Roots

Posted by: Leader Roots 31/05/2022 No Comments

U savladavanju novih izazova pridružilo nam se Vienna osiguranje VIG, i to kao sponzor Leader Roots programa. Svjesni važnosti i utjecaja društvene odgovornosti, zajedničkim snagama želimo pružiti mladim ljudima ono što im pripada, a to je njihova ljepša i sigurnija budućnost. Uzbuđeni smo zbog lekcija koje nam predstoje i nestrpljivo iščekujemo masterclass koji će upriličiti Vienna osiguranje VIG, jer smo sigurni da ćemo tada čuti korisne lekcije o osiguravateljnoj branši, ali i savjete kako mladi menadžeri mogu izazove pretvoriti u prave prilike.

Vienna osiguranje d.d. VIG je među vodećim osiguravateljima života i najnagrađivanije osiguravajuće društvo u BiH u posljednjih nekoliko godina. Članica je Vienna Insurance Group – VIG koja sa 50 kompanija u 30 zemalja i više od 25.000 zaposlenika predstavlja vodeću osiguravajuću grupaciju u Austriji, Centralnoj i Istočnoj Evropi. Prvo je osiguravajuće društvo u BiH koje je prepoznalo značaj podsticanja i promocije aktivnog i zdravog stila života, ne samo svojih osiguranika, nego cijele društvene zajednice.

Kao društvo čiji je suštinski biznis garant stabilnosti i sigurne budućnosti, AmCham BiH iskazuje čast Vienna osiguranju na prepoznavanju važnosti Leader Roots programa i odluci da bude dio ovog velikog koraka od samog početka. Jedan od ciljeva Leader Roots programa je pružiti podršku, mentorstvo i savjete na koje se učesnici mogu uvijek osloniti, a vjerujemo da će i naš sponzor igrati veliku ulogu u dostizanju ovog cilja.

Zajedničkim snagama ćemo početak jedne priče pretvoriti u zaostavštinu i zvijezdu vodilju budućim generacijama lidera koje nam dolaze.

Share: