ZIRA novi sponzor programa Leader Roots

Posted by: Leader Roots 29/04/2022 No Comments

Američka trgovačka komora BiH sa zadovoljstvom predstavlja kompaniju ZIRA kao jednog od sponzora “Leader Roots“ programa. Ovogodišnja poruka bit će usmjerena u cilju okupljanja prve generacije koja će nastaviti voditi poslovnu zajednicu u Bosni i Hercegovini, ali i raditi na transformaciji kreiranja zdravije sredine za poslovnu praksu.
ZIRA je produktno orijentisana kompanija, prisutna na tržištu već 25 godina, te je globalno prepoznata po svojim inovativnim BSS rješenjima. ZIRA portfolio se ističe po priznatim CRM, Revenue Management i Risk Management rješenjima. Kao kompanija, prepoznata je po kontinuiranom razvoju svog poslovnog portfolia, te maksimiziranju vrijednosti klijenata sa kojima posluje.
U sklopu svog poslovanja sa više od 50 telco operatera u preko 30 zemalja iz cijelog svijeta, ZIRA implementira integrisana i fleksibilna rješenja koja pokrivaju cjelokupnu Retail i Wholesale domenu, sve u cilju smanjenja rizika i troškova svojih klijenata, uzimajući u obzir njihove jedinstvene potrebe.
Vjerujemo da će saradnja sa ZIRA ubrzati ostvarivanje novih vrijednosti na jedinstven način, kako za kompanije članice, tako i za polaznike Leader Roots programa.

Share: